Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Over Bosma Exclusieve Schrijfwaren

Liefde voor pennen is de basis voor het ontstaan van Pen-Idee in 2010. Door de vraag naar goedkope reclame pennen is het bedrijf gesplitst in Pen-Idee Promotions met de reclamepennen en promotieartikelen en Bosma Exclusieve Schrijfwaren. De combinatie van vakkennis en klantgericht werken heeft geresulteerd in een mooie klantenkring. Daardoor werd het mogelijk om het veelzijdige assortiment onder te brengen in de prachtige showroom op het industrieterrein De Buitenvaart in Hoogeveen. 

Gegroeid door klein te blijven 

Bosma Exclusieve schrijfwaren is een eenmansbedrijf en wil dit ook graag blijven. Want daardoor heeft u te maken met één vaste contactpersoon, die luistert naar uw wensen en u snel en doelgericht kan adviseren. Dat kan telefonisch maar u bent ook van harte welkom in de showroom.  Daar kunt u, onder het genot van een kopje koffie, de verschillende pennen bekijken en er mee schrijven. Zo ziet en ervaart u welke pen en penpunt het fijnste schrijft en het beste bij u past. 
Voor Bosma is het geven van eerlijke en betrouwbare advies belangrijk. En dat wordt gewaardeerd, zo blijkt uit het feit dat vele liefhebbers in de regio onze klant zijn. 

Volg hun voorbeeld en neem contact op voor het maken van een afspraak. Dat kan in onze showroom maar uiteraard ook op uw locatie.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba