Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

 

Classic Anello Ebony
 

Stylistisch is de Anello Ebony een eye-catcher. De mooi ringen en de 
houten inleg segmenten maken de pen helemaal af! Anello is Italiaans
voor ringen. Ebony segmenten maken de pen helemaal af, gedistingeerd
geheel. De penpunt is handgemaakt bi-colour 18krt goud, de penpunt heeft
een iridium punt en wordt geleverd in 6 verschillende breedtes. De Anello
heeft ook een cartridge/converter systeem. €   525.00 kost de vulpen.

 

De Guilloche serie

Zeer luxe afwerking van de guilloche body. Verzilverde delen voor kap, clip en uiteinde van de body De penpunt is 18 krt. De rode vulpen is in voorraad voor de prijs van € 310.00. De blauwe en zwarte vulpotlood zijn ook in voorraad € 195.00
De rode vulpen is verkocht, maar op bestelling zijn alle producten snel te leveren.

Guilloche vp

Guilloche bp

Guilloche bp zwart

Tamitio Finewriter

Graf von Faber-Castell Tamitio FinewriterGraf von Faber-Castell heeft met de Tamitio Finewriter een unieke schrijfervaring gecreëerd. Deze fijnschrijver geeft een uniek gevoel terwijl u met de penpunt over het papier glijdt. Dit gevoel is niet te vergelijken met een vergelijking van het schrijven van een vulpen of balpen.

Het is de perfecte pen als u op zoek bent naar een alternatief voor de rollerball, balpen of vulpen en uw ideale pen nog niet gevonden heeft.

De inkt uit deze pen komt moeiteloos op het papier. Tijdens het schrijven hoeft u geen druk uit te oefenen om uw woorden in poëzie of proza te veranderen.

Ook is er de Tamitio vulpen en vulpotlood. Elk model is een expressie van pure elegance en daardoor een eyecatcher. De barrel is van metaal met een matte  oppervlak en de dop is schitterend van chroom. 

De Tamitio van Graf von Faber Castell is een schitterende uitgevoerd serie. De pure expressie en elegance van de serie straalt er vanaf. Deze serie verdient meer aandacht en is prijstechnisch zeer interessant. De technisch innovatieve lak die speciaal voor de Tamitio is gemaakt, wordt meerdere keren aangebracht en geeft het duurzame, nobele matte uitstraling. Hoogepolijste voor-en eindstukken accentueren een groot effect, net als het subtiel gegraveerde kwaliteitsmerk: Handmade in Germany. De schrijfwaren hebben fijne ribbel en liggen lekker in de hand . De vulpen kost €   195.00 euro, de Rollerball  €  165.00; de Finewriter  €  165.00; de potlood  €   145.00;  en zo ook de balpen  €  145.00  euro. De vulpen heeft een patroon / convertersystseem  en heeft een hoogwaardige roestvrijstalen penpunt, gerhodineerd. kleuren tamitio

 

sitemap | contact | privacy | Website door Webba