Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Classic Anello

De Classic Anello van Graf von Faber-Castell is een Duitse handgemaakte pen met Italiaans design. Anello is Italiaans voor ring en het design van ebbenhout met platinum ringen verklaart ook direct de naam van deze prachtige pen.

Als u al fan bent van Italiaans design kan deze pen niet misstaan in uw collectie. De ebbenhouten delen op de body van de pen worden van elkaar gescheiden door platinum ringen, waardoor het zwarte hout extra opvalt.

De punt van de Classic Anello is gemaakt van 18 karaats goud en de inkt van de pen wordt eenvoudig opgezogen door de converter. U kunt ook kiezen voor een cartridge vulling die eenvoudig vervangen kan worden.

Penpunt van de Classic Anello

Om het extra prettig voor u te maken om uw aantekeningen op te schrijven kunt u de penpunt in verschillende maten bestellen. De beschikbare maten van de penpunten zijn:

  • Medium
  • Fijn
  • Extra fijn
  • Breed
  • Links oblique Medium
  • Links oblique Breed

Variaties van de Classic Anello

De Classic Anello van Graf von Faber-Castell is ook beschikbaar in andere kleuren, zoals ivoor wit, titanium en goud. De pen wordt geleverd in een prachtige doos, zoals alle andere pennen van Graf von Faber-Castell. De dozen hebben per model een unieke uitstraling.

Er is uiteraard geen gebruik gemaakt van echt ivoor. In plaats van ivoor is er gebruik gemaakt van ivoorkleurig kunsthars. Hierdoor krijgt de pen dezelfde klassieke uitstraling van ivoor, zonder dat hier olifanten voor hebben geleden.

Welke versie van de pen uw voorkeur ook geniet, weet dat alle Classic Anello pennen bijna compleet met de hand zijn vervaardigd. Voor elke pen zijn meer dan 100 handelingen nodig. Bij deze pen is het merendeel van deze handelingen handmatig uitgevoerd.

Door het design is deze bijzondere pen prettig om mee te schrijven en om naar te kijken. De eye-catcher van uw bureau en in uw colbert.

Afspraak maken bij Bosma Exclusieve Schrijfwaren

Als u de Classic Anello, of zelfs andere luxe pennen die op voorraad zijn bij Bosma Exclusieve Schrijfwaren eerst wilt vasthouden en uitproberen voordat u hem aanschaft kunt u altijd een afspraak maken

sitemap | contact | privacy | Website door Webba