Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

De Souverën Stresemann is opgedragen aan Gustav Stresemann (1879-1929), de Minister van Buitenlandse Zaken van de Weimar Republiek, die in 1926 samen met zijn Franse collega Aristide Briand de nobelprijs voor de vrede ontving. Het Stresemann pak werd genoemd naar Gustav Stresemann. Het klassieke Stresemann pak bestaat uit een zwart/grijs gestreepte broek en een effen vest in zwart of antraciet. De Souverän van Pelikan is in de volksmond gekend als de 'Stresemann'en daarom werd de nieuwe Souverän zwart-antraciet genoemd naar Gustav Stresemann. 

Pelikan biedt de Souverän in zwart-antraciet nu aan in het populaire model 400. Het penlichaam is vervaardigd uit cellulose-acetaat. Voor de zwarte elementen werd hoogwaardig kunsthars gebruikt. De clip en de ringen zijn met Palladium veredelt en de penpunt bestaat uit 14-karaats goud, gerhodineerd om tot een zilveren uitstraling te komen. Elk schrijfinstrument wordt handmatig samengesteld en gecontroleerd. 

Deze  elegante serie bestaat uit een vulpen, balpen en roller. Alle modellen van de 405 Stresemann reeks zullen deel uitmaken van de standaard collectie. 

Stresemann M405Stresemann M405 bpStresemann roller

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions