Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Special Edition 600 Violet-Wit is een nieuwe opvallende hoogwaardige schrijfinstrument en zal zeker overtuigen; een uitzonderlijk geschenkidee voor iemand speciaal of gewoon voor jezelf. 
Kleuren die je elke dag opfleuren! De witte delen zijn vervaardigd uit kwaliteitshars en daarna gepolijst tot hoogglans. Het penlichaam met witte en violette strepen is gemaakt uit cellolose-acetaat en volgens het traditionele en zeer arbeidsintensieve procedé verwerkt. De ringenen typische Pelikan clip zijn verguld met 24-karaats goud. De tweekleurige penpunt is 14 karaats goud met een rhodium afwerking en zal beschikbaar zijn in de breedtes EF, F, M en B. De bijbehorende balpen beschikt over een draaimechanisme. 
Elk schrijfinstrument is met de hand geassembleerd en nauwkeurig nagekeken om aan de hoogste eisen te voldoen. De Souverän 600 Violet-Wit is verpakt in een speciaal ontworpen geschenkdoos. De oplage is beperkt. De EF Souverän 600 Violet-Wit vulpen kost €  439.00 en de andere breedtes  kosten  390.00 euro. De balpen kost €  295.00


Vulpen violet
balpen violet
mooi afbeelding violetGeschenkdoos

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions