Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Een nieuwe Special Edition van Pelikan, de Souverän 605 wit-transparant. 

Elegant en delicaat, dat is de uitstraling van de nieuwe Souverän 605 wit-transparant. De pen lijkt misschien onopvallend met zijn toon-op-toon tinten, maar niets is minder waar. De heldere witte tonen zorgen voor een moderne interpretatie van de klassieke Souverän pen. 

Het wit -transparante penlichaam is vervaardigd uit cellulose-acetaat via het traditionele productieproces. Voor de witte onderdelen is  hoog-kwaliteitshars gebruikt. De clip en ringen zijn verfijnd met een Palladium afwerking en de 14 karaats gouden penpunt is gerhodineerd om de zilveren uitstraling te bekomen die accordeert met de andere onderdelen. Ook het binnenwerk, dat door het semi-transparante penlichaam zichtbaar is, past perfect bij de wit-zilveren look. Elk schrijfinstrument is met de hand geassembleerd en nauwkeurig nagekeken om aan de hoogste eisen te voldoen. 

De Souverän 605 White-Transparant is verpakt in een speciaal ontworpen geschenkdoos en zal beschikbaar zijn als vulpen en balpen vanaf midden oktober 2017. De prijs van de vulpen is  €    379.00 en van de balpen  €   275.00 euro  De vulpen is verkrijgbaar in EF, F, M en B penpunt. In voorraad ligt straks de vulpen met de M penpunt.

Souverän M8605 wit transparant vp
Souverän M8605 wit transparant bp

detail witdoosje wit
 

 

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions