Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

De Pelikan Limited Edition Raden M800 Royal Gold is beschikbaar vanaf juni 2017. Raden is een tradionele ambacht, die vooral toegepast wordt bij vernis- en houtwerk. Door te werken met smalle strookjes van kostbaar parelmoer, creëert de kunstenaar van de Raden vulpen een mooi en indrukwekkend kunstwerk. Elke pen is eigenlijk uniek. 
De eerste stap bij het vervaardigen van de Raden M80 Royal Gold vulpen is om het oppervlak een diepzwarte kleur te geven door middel van speciale Japanese Urushi lak. Vervolgens worden de typische strookjes gemaakt met stukjes kostbare, witte parelmoer. Een 14 karaats gouden folie wordt zorgvuldig aangebracht op de achterzijde van de strepen. De stroken worden gefixeerd aan dop en penlichaam met lak. Ten slotte voorziet de kunstenaar elke vulpen van een handtekening en individueel nummer met de Maki-e-techniek, die vroeger uitsluitend gereserveerd was voor de Japanse, koninklijke familie als teken van hun macht.
Pelikan past bij deze Raden limited edition reeks de  prachtige Japanse kunst van het decoreren toe op de bekende Souverän vulpennen.
De Raden M800 vulpennen Royal Gold is een meesterwerk met een 18 karaats gouden penpunt in maat M, tweekleurig met accenten in rhodium. Elke vulpen wordt opgeborgen in een traditionele Japanse geschenkdoos, vervaardigd van Paulowina hout. Op verzoek mail ik de pdf flyer van Pelikan. Alleen op bestelling kan deze pen gekocht worden. Wereldwijd zijn er 388 stuks beschikbaar en wie het eerst komt, het eerst .........    De prijs is  €   1785.00
Raden Gold open

Raden Gold helemaalRaden Gold detailRaden Gold detail
 

 

 

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions