Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Een klassieke innovatie. Pelikan verenigde een vulpen en een marker in één product. Met de Classic Duo vulpen kan je tekstalinea's markeren in fluogeel  en aantekeningen maken tegelijkertijd. De extra brede BB penpunt in roestvrij staal geeft het schrijfplezier van een vulpen en is tevens breed genoeg om belangrijke passages te markeren.  

De gele fluorescerende inkt, speciaal ontwikkeld voor dit product, is afgestemd om te voldoen aan de vereisten van deze vulpen. Daarom is deze inkt enkel geschikt voor dit schrijfinstrument en kan hij niet in andere vulpennen gebruikt worden. 

Zowel het ontwerp als de functionaliteit van de Classic DUO markeervulpen spraken tot de verbeelding van een jury van kenners. Hierdoor viel deze opmerkelijke Special Edition verschillende malen in de prijzen. 

De Classic DUO markeervulpen wordt in een prachtige geschenkverpakking aangeboden samen met een potje gele markeerinkt. Dus als je op zoek bent naar een geschenk voor iemand die reeds alles al heeft, heb je dat nu gevonden. 

De beide markeerpennen, ook de shiny green zijn een beperkte periode leverbaar. De inkten lijken in het potje niet fluorescerend, maar wanneer je dit op het papier ziet, zal je verrast zijn. 

Highlighter geelHighlighter groen 2

Sfeerdoosje

 

 

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions