Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Visconti Homo Sapiens

Visconti Homo Sapiens lijnVoor pennen met unieke elementen moet je zijn bij de Visconti Homo Sapiens lijn. Deze lijn heeft meerdere modellen die geïnspireerd zijn op kenmerken van Italië. Visconti biedt in deze lijn de Homo Sapiens Bronze aan die gekenmerkt wordt door zijn matte zwarte look en de Homo Sapiens Florentine Hills die met groene accenten van de Italiaanse natuur.

Homo Sapiens Bronze

De Homo Sapiens Bronze heeft een stoere uitstraling door de matte zwarte look. De pen is gemaakt van lavagesteente van de Etna in combinatie met brons.

Homo Sapiens Dark Age

Voor een nog duisterder uiterlijk is de Homo Sapiens Dark Age geschikt. Deze black on black look wordt gerealiseerd door zwart metaal van palladium.

De penpunt is in beide gevallen gemaakt van palladium.

Lava van de Etna

Het lava van de Etna zorgt ervoor dat deze pen erg stevig en haast onbreekbaar is. Daarbij is de barrel bewerkt waardoor hij comfortabel in de hand ligt en warm aanvoelt.

Het gevoel is warmer dan het metaal wat meestal gebruikt wordt bij het gedeelte van de pen dat gebruikt wordt voor de grip. Ook neemt het basalt vocht van de hand op waardoor de pen niet per ongeluk wegglijdt.

De prijzen van de verschillende variaties verschillen.

Homo Sapiens Florentine Hills (gelimiteerde oplage)

Deze Visconti pen heeft een gelimiteerde oplage van 1000 pennen. De Homo Sapiens Florentine Hills heeft daarmee een unieke uitstraling die niet snel geëvenaard zal worden.

Door de beperkte oplage is de pen ook waardevast en is de kans zelfs groot dat hij in waarde zal stijgen. De Homo Sapiens Florentine Hills aanschaffen is altijd een goede investering.

Een voordeel van deze prachtig gedecoreerde pen is dat de hoeveelheid inkt zichtbaar blijft. Hierdoor weet u direct of u de inkt moet bijvullen voordat u naar een afspraak gaat of dat er voldoende inkt in zit voor de notities die u die dag gaat maken.

Daarbij heeft elke pen ondanks dezelfde stijl een uniek uiterlijk.

Alle metalen onderdelen van de pen zijn gemaakt van sterling zilver.

Visconti Homo Sapiens aanschaffen

Alle modellen van de Visconti Homo Sapiens zijn te verkrijgen als fonteinen, balpen, rollerball of vulpotlood.

Als u de pen eerst wilt uitproberen voordat u hem aanschaft kunt u een afspraak maken. De pen en koffie staan voor u klaar.  

sitemap | contact | privacy | Website door Webba