Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Visconti Divina

Visconti DivinaDe Visconti Divina staat voor een pen die geïnspireerd is op de goddelijke verhouding ook bekend als de gouden ratio. Deze verhouding van 1 op 618 is gebaseerd op een formule die is ontstaan in de tijd van de oude Grieken.

Desing van de Visconti Divina

De formule is al eeuwen en nu zelfs decennia een inspiratie voor wiskundigen en kunstenaars en als echte Italiaanse designer moest Visconti wel een pen maken met de ratio. De verhouding is terug te zien in het formaat van de pen en de pendop.  

De penpunt is gemaakt van 23 karaats palladium. Daarnaast is de pen gemaakt van acrylhars in een zwarte kleur met zilveren beplating voor de vijf elegante lijnen die in een draaiende beweging over de pen gaan. Door deze draai ligt de pen erg comfortabel in uw hand als u ermee schrijft.

De pen is daardoor ook zeer geschikt voor mensen die hun vulpen gebruiken voor het bijhouden van hun dagboek en het creëren van kunst, zoals poëzie of verhalen. Wist u dat de schrijfster van de Harry Potter reeks alle boeken in eerste instantie met de hand heeft geschreven?

De Visconti Divina is natuurlijk ook geschikt voor het schrijven van notities en andere korte aantekeningen.

Het formaat van de pen is ook iets groter dan gemiddeld. Hierdoor is de pen ook zeer geschikt voor mensen met grotere handen.

Vulsysteem van de Visconti Divina

De Visconti Divina heeft een uniek vulsysteem. Aan het einde van de pen kunt u de vulling eruit trekken en draaien om de pen te vullen met inkt. Op het vullingssysteem staat ook naar welke kant hij gedraaid moet worden om de pen te vullen.

Deze methode van vullen van de fonteinpen lijkt erg op de methode die Pelikan gebruikt, maar is niet exact hetzelfde.

Visconti Divina aanschaffen

Voordat u de Visconti Divina aanschaft kunt u bij Bosma Exclusieve Schrijfwaren de pen uitproberen. Ervaar zelf het schrijfcomfort en de elegante uitstraling terwijl u de pen in uw hand houdt.

Maak een afspraak en de pen en koffie staan voor u klaar.

De pen heeft een waarde van 750 euro. 

sitemap | contact | privacy | Website door Webba