Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Tamitio Finewriter

Graf von Faber-Castell Tamitio FinewriterGraf von Faber-Castell heeft met de Tamitio Finewriter een unieke schrijfervaring gecreëerd. Deze fijnschrijver geeft een uniek gevoel terwijl u met de penpunt over het papier glijdt. Dit gevoel is niet te vergelijken met een vergelijking van het schrijven van een vulpen of balpen.

Het is de perfecte pen als u op zoek bent naar een alternatief voor de rollerball, balpen of vulpen en uw ideale pen nog niet gevonden heeft.

De inkt uit deze pen komt moeiteloos op het papier. Tijdens het schrijven hoeft u geen druk uit te oefenen om uw woorden in poëzie of proza te veranderen.

Stijl van de Tamitio Finewriter

De Tamitio lijn van Graf von Faber-Castell wordt gekenmerkt door ranke lijnen. De body van metaal is meerdere keren met uniek vernis bewerkt waardoor de pen op de barrel een matte en zachtere uitstraling krijgt.

Deze bewerking bevordert ook het schrijfcomfort en de manier waarop de pen in je hand ligt.

Het vernis is speciaal voor de Tamitio lijn van Graf von Faber-Castell ontwikkeld en geeft kleur en duurzaamheid aan de pen. De Tamitio pennen zijn verkrijgbaar is meerdere kleuren vernis, zoals blauw, zwart, grijs, wijnrood en roze.

Daarnaast staat dit in prachtig contrast met het gepolijste metaal bij de penpunt en op de cap van de Tamitio finewriter. Op de cap wordt ook aangegeven dat de pen met de hand is vervaardigd in Duitsland.

Aan de cap zit ook een clip waarmee u de pen aan uw colber of overhemd kunt bevestigen. Op die manier heeft u altijd de pen bij de hand die uw handschrift het beste ondersteunt.

Tamitio finewriter bij Bosma Exclusieve Schrijfwaren

Bij Bosma Exclusieve Schrijfwaren is de blauwe Tamitio finewriter op voorraad. Als u de pen in een andere kleur wilt kan hij besteld worden en is hij binnen een week beschikbaar.

U kunt natuurlijk wel alvast de Tamitio finewriter uitproberen voordat u hem in een andere kleur bestelt. Daarnaast kun u ook andere pennen van Graf von Faber-Castell of andere merken bekijken en testen als u in de showroom te gast bent.

Bent u benieuwd naar deze prachtige fijnschrijver? Neem dan vooral contact op.

sitemap | contact | privacy | Website door Webba