Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Intuition

Graf von Faber-Castell IntuitionU heeft iets unieks in handen als u met de Intuition schrijft. Deze pen heeft een warm charisma door de houten barrel en de elegante platinum afwerking. De Intuition is het model van Graf von Faber-Castell dat bekend staat om zijn houten afwerking.

Duurzaam hout voor comfort

Het gecertificeerde hout (Ebony of Grenadelle) groeit zeer langzaam en is hard en duurzaam. Dit hout is met de hand bewerkt. De barrel is uiteraard in één geheel. Deze stijl zorgt voor een prettige grip en maximaal comfort tijdens het schrijven. Dit komt doordat de barrel geen onderbrekingen heeft in het design waardoor het gevoel gelijkmatig blijft.

De Intuition heeft een solide clip en een bi-colour 18 karaat penpunt met een iridium punt. De pennen zijn de verkrijgen in 7 verschillende penpunten. De Platino Ebony vulpen met een M penpunt ligt op voorraad en kunt u bij mij uitproberen voor het schrijfcomfort.

Zeer bijzonder aan deze pen is dat als u aan het eind van de pen draait er aan de voorkant de penpunt met converter uit komt. Daarmee kunt u de inkt van de pen bijvullen.

Uitstraling van de pen

Deze pen is  zeer geschikt voor een stijlvol uiterlijk met een kalme uitstraling. Hij misstaat niet op een prachtig kantoor en ook in uw colbert past hij perfect. U heeft hem daarom altijd bij de hand voor het maken van aantekeningen en notities die u belangrijk vindt.

Goede ideeën worden nog beter als ze met deze stijlvolle pen zijn opgeschreven.

De Intuition wordt geleverd in een prachtige doos zodat hij onbeschadigd blijft. Hierdoor is hij ook perfect op te bergen in of op uw bureau.

Ook is er van dezelfde serie een rollerball, balpen en vulpotlood. Als u liever een balpen of vulpotlood van dit model heeft kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden. Over het algemeen worden de pennen dan alsnog binnen een week beschikbaar.

De vulpen kost € 695.00

Wilt u de Intuition vulpen eerst uitproberen voordat u hem aanschaft? Dan kunt u altijd contact opnemen voor een afspraak waarin u rustig kennis kunt maken met uw toekomstig schrijfgoed. 

sitemap | contact | privacy | Website door Webba