Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Visconti

viscontiAuto’s, meubilair, mode, horloges en nu ook pennen. Italiaans design staat wereldwijd bekend om de klasse, uitstraling en eigentijdse look. Visconti zorgt ervoor dat nu ook vulpennen, rollerball pennen en balpennen uit Italië het Italiaans design nog gewilder maken.

Het design van Visconti

Visconti maakt gebruik van verschillende stoffen en ook verschillende grondstoffen uit Italië zelf, zoals het lavagesteente van de Etna voor de Homo Sapiens collectie.

Daarnaast wordt de stijl bepaald door historisch en technisch onderzoek. Hierdoor worden sommige pennen geïnspireerd op kunst van weleer, zoals de Nederlandse kunstenaars Van Gogh en Rembrandt.

Voor pennen met een bijzonder verhaal kun je zeker bij Visconti terecht. Als het niet het materiaal is dat het verhaal achter de pen bijzonder maakt is het wel de inspiratie voor het uiterlijk van de pen dat ervoor zorgt dat u altijd iets interessants over de pen te vertellen hebt.

De elegante pennen van Visconti zullen zeker opvallen als andere mensen u ermee zien schrijven.

Elke pen van Visconti heeft zijn eigen stijl en identiteit. Dit wordt ook door decoraties en details duidelijk gemaakt. Niet elke pen is gemaakt van hetzelfde materiaal.

Vooral aan de clip is de Visconti pen te herkennen, omdat die wel bij elke pen dezelfde stijl hebben.

Historie van Visconti

Visconti is een bedrijf dat in 1988 is opgericht in Florence. Deze plaats staat bekend om het Italiaans vakmanschap en design. Uiteraard hoort Visconti hier ook te zijn voor het bedenken van innovatieve designs en constructies voor de beste vulpennen en ook horloges.

In de meer dan 25 jaar van hun bestaan heeft Visconti prachtige collecties en limited editions geleverd en Bosma Exclusieve Schrijfwaren is in de tussentijd als een blok gevallen voor dit Italiaanse bedrijf.

Visconti pennen bij Bosma Exclusieve Schrijfwaren.

Omdat Bosma Exclusieve Schrijfwaren leverancier is van Visconti zijn er meerdere pennen op voorraad. U kunt altijd langskomen in de showroom waar u deze pen kunt vasthouden en ermee kunt schrijven. Zo krijgt u direct het gevoel van de pen en weet u of deze pen voor u geschikt is.

De voorraad bestaat op dit moment uit:

Wilt het schrijfgevoel van een van deze pennen zelf ervaren? Maak een afspraak. De koffie en de pen staan voor u klaar.

 

sitemap | contact | privacy | Website door Webba