Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Parker

Parker pennenParker is een van de meest bekende luxe pennen merken en dat is niet voor niets. Veel historische handtekeningen zijn gezet met PARKER pennen. Er zijn oorlogen mee beëindigd, vredesverdragen en bewapeningsovereenkomsten mee tot stand gekomen en wereldleiders gebruikten de pennen tijdens belangrijke topontmoetingen.

Ook voor kunstenaars en artiesten is de Parker pen altijd van belang geweest. De fameuze opera ‘La Bohème’ is door Giacomo Puccini geschreven met een Parker Pen. Ook de Sherlock Holmes boeken zijn begonnen in de hand van Sir Arthur Conan Doyle met een Parker.

Als u zich bij die reeks wilt toevoegen of een pen nodig hebt voor een bijzondere gelegenheid is een Parker dus zeker aan te raden, al is het maar door de historische waarde die het merk heeft gekregen.

Parker voor de perfecte pen

Het is al meer dan een eeuw geleden dat George Safford in 1888 Parker oprichtte onder het devies: ‘als je een beter product maakt, wordt het ook verkocht’. Hij droomde van het maken van de perfecte pen en die filosofie is nog steeds leidend voor de ontwikkeling van de huidige Parker pennen.

Van de penpunt tot de barrel is het voor Parker pennen van belang dat ze functioneel zijn en een eigentijdse of elegante uitstraling hebben. Dit is al op de penpunt zelf te zien waarop soms prachtige figuren verwerkt zijn.

Vakmanschap van Parker

Elke moderne Parker pen bestaat uit 21 onderdelen die met elkaar moeten samenwerken om de perfecte pen te maken van hoogstaande kwaliteit.

Alle pennen worden met de hand gemaakt, gepolijst en versieringen worden ook handmatig aangebracht. De esthetische details van een Parker wordt door experts beoordeeld en ook het schrijven met de pen wordt met de hand getest. Op die manier is het een menselijke ervaring die voelt zoals het moet voelen.

3D techniek voor het ontwerp

Het ontwerpen gaat natuurlijk ook nog met pen en papier, maar de ideeën van de designers van Parker worden ook met speciale 3D techniek in kaart gebracht om elk detail juist te hebben voordat de pen gemaakt wordt.

Ook de materialen van rhodium, platina, goud, zilver en waardevolle materialen worden door experts van Parker zelf uitgekozen, gepolijst en bewerkt voordat ze aan de pen worden toegevoegd.

Parker collectie bij Bosma Exclusieve Schrijfwaren

Exclusieve Parker pennen spelen een belangrijke rol in de collectie van Bosma Exclusieve Schrijfwaren, op het moment zijn de volgende pennen beschikbaar.

  • Duofold Presidentional Sterling Silver
  • Duofold Orange
  • The Lucky Eight: Duofold Centennial
  • Andere Duofold modellen

Heeft u interesse in een van deze pennen, maak dan vooral een afspraak zodat u de pen van te voren kunt uitproberen. Dan staat de koffie en de pen voor u klaar. 

sitemap | contact | privacy | Website door Webba