Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Graf von Faber-Castell

Graf von Faber-CastellGraf von Faber-Castell is de pennenfabrikant voor stijl, duurzaamheid, elegantie en handwerk. Dit bedrijf is al in 1761 opgericht en is nog steeds van dezelfde familie, inmiddels al de 9e generatie.

De naam is in eerste plaats te danken aan Baron Lothar von Faber die het bedrijf heeft opgericht. In 1898 trouwt Ottilie von Faber met Graaf Alexander zu Castell-Rüdenhausen waardoor de naam Graf von Faber-Castell ontstaat.

Alle pennen van Graf von Faber-Castell worden met de hand vervaardigd. Hout wordt vaak, maar niet altijd, gebruikt voor het design van de pennen. Dit is een traditie die vanaf dag 1 wordt vastgehouden. De houtsoorten zijn exclusief waardoor uw pen een unieke uitstraling heeft en blijft behouden.

Pen of the Year

Jaarlijks geeft Graf von Faber-Castell een Pen of the Year uit die gebaseerd is op de natuur. Deze worden in gelimiteerde oplage geleverd waardoor ze altijd exclusief blijven en hun waarde behouden. Een pen van dit bedrijf is daarom niet alleen een uniek sieraad waarmee u kunt schrijven, het is een investering die van generatie tot generatie doorgegeven kan worden. Andere merken hebben ook exclusieve pennen.

Sinds 2014 geeft dit bedrijf ook een historische Pen of the Year uit die geïnspireerd is door verhalen uit de adel die in beroemde kastelen hebben gewoond. Deze pennen krijgen daardoor haast een sprookjesachtig verhaal waardoor ze ook zeer geschikt zijn als trouwpen, maar andere pennen natuurlijk ook.

Hoewel pen van Duitse afkomst is halen ze inspiratie voor deze pennen van over de hele wereld. Ze hebben pennen met Italiaanse design en ook pennen met invloeden uit Zuid-Amerika. Dit is onder andere te zien aan de verschillende pennen die ze aanbieden.

Bosma Exclusieve Schrijfwaren

Van Graf von Faber-Castell heeft Bosma Exclusieve Schrijfwaren verschillende modellen op voorraad, namelijk:

Heeft u uw oog laten vallen op een ander model van Graf von Faber-Castell dan kan ik die bestellen en heeft u hem binnen een week. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om deze pennen eerst uit te proberen voordat u hem aanschaft.

De pennen van Graf von Faber-Castell worden geleverd in een bijpassende doos zodat de pen onbeschadigd blijft.

 

sitemap | contact | privacy | Website door Webba