Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Visconti Carbon

Visconti CarbonCarbon is een super stevig materiaal. Het carbon in deze pen is gefabriceerd door Carbon Dream, die ook het carbon maakt voor de Lamborghini, Ferrari, Maserati en andere Italiaanse autofabrikanten van supercars. Met de Visconti Carbon heb je dus een super pen die niet misstaat bij een snelle auto.

Als je de gelukkige eigenaar bent van een Italiaanse sportwagen heb je met deze Visconti een accessoire die er goed bij staat.

En anders kun je een vleugje meegenieten van het materiaal van de supercars uit Italië.

Deze Visconti Carbon is het toppunt van innovatie en design. Visconti heeft de pen ontworpen in samenwerking met Carbon Dream dat op innovatieve manier het carbon in de juiste vorm gefabriceerd heeft zodat de vulpen comfortabel schrijft.

Het schrijfcomfort bij de Visconti Carbon is ook terug te vinden bij andere pennen van Visconti.

Visconti Carbon limited edition

Deze pen van Visconti heeft een gelimiteerde oplage. In totaal zijn er maar 993 van geproduceerd. De pen is al niet meer verkrijgbaar op de website van Visconti zelf, maar Bosma Exclusieve Schrijfwaren heeft er een op voorraad.

Bij deze pen krijg je ook een certificaat waarop het productienummer van de pen staat.

Doordat deze pen een gelimiteerde oplage heeft, is hij niet alleen uniek om te hebben. Het aanschaffen van deze pen is ook een goede investering, doordat hij steeds zeldzamer wordt.

Daarnaast is deze pen uniek doordat dit de eerste vulpen is die carbon gebruikt als bouwstof. Voor liefhebbers van de fountenpen is deze unieke en zeldzame pen een must om in je collectie te hebben.

Het schrijven met deze penpunt van 23 karaats palladium is als zweven op een wolk. Een droomachtige ervaring die net zo vloeiend gaat als het nemen van de mooiste bocht in een Italiaanse sportwagen.

Visconti Carbon aanschaffen

Voor het aanschaffen van een dergelijke pen is het verstandig om hem eerst in de hand te houden en ermee te schrijven. Maak daarom een afspraak bij Bosma Exclusieve Schrijfwaren.

Dan staat de Visconti Carbon en koffie voor je klaar.

Beleef deze pen van 1450 euro voordat je deze voor jezelf of als cadeau aanschaft. 

sitemap | contact | privacy | hoger in Google dotsolutions