Pagina wordt geladen ...
Meer informatie? Bel ons op 0858 77 44 50
zoeken
Twitter Youtube Facebook

Classic Snakewood

De Classic Snakewood is een speciale editie van Graf von Faber-Castell. Het is een afgeleide van de Pen of the Year 2013 met een gelimiteerde oplage van slechts 1761 pennen. Dit getal is speciaal voor Graf von Faber-Castell omdat het bedrijf in het jaar 1761 is opgericht en sindsdien nog steeds door dezelfde familie geleid wordt. De Classic Snakewood heeft uiteraard een houten barrel zoals de pennen van Graf von Faber-Castell al generaties lang gemaakt worden.

De naam Snakewood is geïnspireerd op het hout dat uiterlijk veel lijkt op de huid van een slang en de kenmerkende tekeningen die daarbij horen. De pen heeft een design dat ervoor zorgt dat de vlammen in het hout goed zichtbaar zijn. Dit zeer exclusieve hout kom vooral uit de wouden van Brazilië. De bomensoort groeit erg langzaam en moet daarom goed verzorgd worden voordat het gebruikt kan worden voor het maken van deze exclusieve Snakewood pen.

De afwerking met iridium en platina zorgt ervoor dat het hout nog beter tot zijn recht komt. Daarbij heeft de dop van de pen een prettige clip waardoor u de pen eenvoudig in uw colbert of overhemd kunt dragen.

Het is niet alleen een handig schrijfmiddel het is een modestatement voor elke moderne dandy.

Classic Snakewood met de hand gemaakt

Zoals alle pennen van Graf von Faber-Castell is ook deze pen met de hand gemaakt. Hiervoor zijn meer dan 100 stappen nodig met als laatste stap een handgemaakte inscriptie. Het waxen van de Classic Snakewood is met de hand uitgevoerd voor een prachtige afwerking.

Het hout wordt gecombineerd met een 18 karaats gouden penpunt van twee kleuren. De gepolijste iridium punt heeft een hardheid, spanning en flexibiliteit die comfortabel schrijven bevordert.

Elke pen heeft door het unieke hout en de handgemaakte eigenschappen een uniek uiterlijk.

Daarnaast wordt deze pen in een stijlvol houten doosje geleverd waardoor u hem ook veilig kunt bewaren in uw kantoor.

Wilt u de pen graag eerst uitproberen voordat u hem aanschaft? Dan kunt u een afspraak maken om in alle rust het comfort en schrijfgemak van deze speciale vulpen te ervaren.

De prijs van deze gelimiteerde Classic Snakewood is 695.00 euro. 

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions